Kosten

de speciale serie

Tai Chi Binnenste/Buiten is  gratis.       

 

Het motto: samen en toch veilig binnen een eigen cirkel.

De Corona  dwingt tot grote aanpassingen dit jaar en waarschijnlijk ook volgend jaar. Met elkaar kunnen we bewaken om op veilige afstand te bewegen. Ook de soort beweging is aangepast. Zo hoeft het plezier er niet minder om te zijn

 

 

Tai Chi Binnenste /Buiten: Een non-profit initiatief van Lies Bijl
“zelfredzaamheid op je 80ste begint op je 65ste”

Nu bewegen helpt om later beweeglijk en zelfstandig te blijven en minder kans op vallen en botbreuk. Het breken van een heup betekent een abrupte afscheid van zelfredzaamheid en de overgang naar grote zorg afhankelijkheid.
De “jongere oudere” mens kan zich daar op voorbereiden. 
Juister gezegd: heeft het lichamelijk zelfs nodig om in betere conditie te komen. Want meestal liggen de jaren van sport en regelmatig bewegen dan al in het grijze verleden. 

Maar ja, weten en doen liggen ver uit elkaar. De praktijk blijkt weerbarstiger. Het is gewoon niet makkelijk om zo na je vijftigste weer in beweging te komen. 
Vandaar dit initiatief van Lies Bijl:  een brede groep vijftig plussers de kans geven om mee te profiteren van haar jarenlange bewegingservaring. Haar bijdrage bestaat uit het kosteloos ter beschikking stellen van haar deskundigheid en beweegplezier.

Donaties

DONATIES  blijven zeer welkom

Deze komen ten goede aan: 

  • zaalhuur, publiciteit en website;
  • in de toekomst hopelijk ook aan het opleiden en superviseren van enthousiaste deelnemers die zelf nieuwe groepen willen vormen.

Donatie in de vorm van DIRECTE HULP

Tot nu toe worden alle werkzaamheden door 1 persoon verricht. Het is veel leuker, inspirerender en praktischer om taken te delen: denk bijvoorbeeld aan Facebook bijhouden of het maken van foto’s en filmpjes. Daar staat dan in overleg gratis les tegenover.

Vind je dit een mooi initiatief?

Ons bankrekeningnummer is NL98 RABO 0323 9512 28 t.n.v. G.A.E. Bijl in Apeldoorn. Iedereen kan inzage krijgen in inkomsten en uitgaven.